GRATIS INFO

Gratis Info                       (copyrights 2015 Everyday Compleet fotograaf )

Handgrepen om om vooruit te komen in de uitoefening van fotograferen. Door verdieping in geschriften, boeken, handleidingen, cursus materiaal en films en foto's van fotografie is de basis kennis te vergroten. Aan de hand van voorbeelden en uitgebreide onderzoeken en korte kleine cases is dit hier goed te volgen en aanwinst voor je overall basic  online

 • Gratis cijfers en trends

  Gratis cijfers en trends laten naar onderzoek door mij een matige en verontrustende lijn zien in de te behalen broodwinst uit en door alleen fotografie als full time werk. De toekomst voor fotografen is daarom een branche waarin je van alle markten thuis moet zijn. Grafisch ondernemer, marketing werkstukken,en zo aangevuld met nog nog een stuk of 20 onderdelen van de markt fotografie zul je moeten beheersen om enig sinds een volledige rendabele baan te kunnen maken van fotografie.
  En dus het aantal fotografen dat zijn inkomen geheel uit het maken van foto’s haalt daalt enorm. Het ziet er naar uit dat voor een groot deel van de fotografen het beroep een part time bezigheid is geworden. Dit is jammer en te wijten aan de wetgeving en regels die het mogelijk maakt werken te stelen van het internet. Want dat is het feitelijk als je een afbeelding knipt en plakt in jou website. Zonder de naam van de fotograaf erbij te zetten. En zonder te betalen voor de rechten die op elke foto rusten.
  Wat is hier aan te doen?

  <img src="raynox_vertical DCR-2025PRO TELEPHOTO.gif"  alt="Panasonic opzet lenzen ">
 • Gratis cursus en studie materiaal

  Om fotografie van een hobby naar een professionele ambacht te tillen. Of een moderne versie met een digitale camera en daarbij digitale hulpmiddelen. Is een gratis cursus of kennis blog of website welkom. Fotograferen kan namelijk nog al wat kosten met zich meebrengen. En als je die weet om te zetten in de verkoop van jou werken op stock-sites of via een foto webshop is dat natuurlijk alleen maar goed. Gratis info is een pagina die jou helpen kan met verbeter van jou kennis en vaardigheden. 


 • Gratis tips en trucs 

  <img src="collage-Fotografie super gaaf"  alt="verzameling fotografie afbeeldingen ">Gratis en betaalde overdracht van kennis en informatie is belangrijk om op de voet te volgen. Want om bij te blijven in de wereld van fotografie en alles wat het fotograaf zijn inhoud. Kan het niet zo zijn dat er belangrijke onderwerpen onderbelicht blijven. Gratis tips en trucs zullen dan ook via de blog berichten aangevuld worden en natuurlijk is het indienen van het interessant stuk van jou.  Dit om met naam en toenaam te plaatsen een kans die ik jou biedt door een mail te sturen naar everyday.cf@live.nl.
  Als je bij jou item de naam of nick name toevoegt plaatsen wij deze voor jou op de pagina die daar bij past. Tips en trucs kan dus ook aangevuld worden met de items die jij belangrijk vindt. Dus als je wat leuks hebt te melden?  
 • Gratis top 3
 • Gratis 10 tips
 • Gratis 10 trucs 
 • Gratis product informatie
  <img src="nikon-p900.jpg"  alt="Afbeelding nieuwe digitale camera">

   Voor fotografie zijn er vele merken die actief proberen de best kwaliteit te leveren aan fotografie liefhebbers. Daarnaast komen er maandelijks tal van nieuwe modellen uit op het gebiedt van camera's. Zo heb je digitale compact camera's die erg veelzijdig werk voor jou kunnen doe. De digitale spiegel reflex camera's met een oneindige keuze vrijheid aan opzet lenzen en andere gadgets zoals lichtmeters, statieven en afsluitend heb je de analoge toestellen waarmee steeds minder, maar er wordt nog mee gewerkt. Ook de accessoires bij de hiervoor genoemde producten breiden hun modellen lijn ver uit. Dit in een breed en diep assortiment.

   

 •   Gratis website optimalisatie

  Structuur aanbrengen in alles wat je doet is belangrijk. Om jou website of blog goed te kunnen invullen met de juiste content die past bij de doelstelling voor jou onderneming, hobby of vereniging en andere vormen is dit heel erg als je na laat dit te doen. Dus website optimalisatie ontzettend belangrijk voor jou en de bezoekers die jij graag daar wilt hebben om te aan te bieden wat past bij de beleving van jou pagina's. Kort samengevat is  dit zo belangrijk en uitsluitend haalbaar als je de wil daarvoor ook echt hebt. Want dit gaat veel tijd en misschien nog wel meer vooronderzoek kosten in uren, dagen, weken,maanden, en uiteindelijk jaren inverteren. Fantastisch is het resultaat en de invulling is niet zo erg als het lijkt. Want het onderwerp is jou leukste onderwerp en jou hobby waar je misschien wel je beroep van wilt maken of hebt gemaakt. De kennis die opdoet en deelt met jou bezoekers en potentieel aan  klanten zullen bij een vak technisch resultaat:,, steeds weer terug keren om leren van jou onderzoeken ....   
               
                               _______________________________________________
SKYPE Online vergaderen goedkoop, milieu vriendelijk &tijd besparend.

___________________________________________________________________________________

Over Everyday Compleet Fotograaf


E.C. Fotograaf geeft naast de bevlogen en gepassioneerde uitoefening van het ambachtelijke van fotografie ook graag kennis over die door veel lezen, leren en oefenen is verkregen. Ook zijn wij nooit uitgeleerd en verre weg van het hoofd doel en dat is oud en wijs zijn in het geweldige ambacht.

Om naast onze contact pagina waar u reserveren kan en informatie gratis kunt opvragen.
 
Is het voor u fijn en verstandig om ons in te huren voor uw ambitie: die zakelijk of persoonlijk gericht is op het gebied van beeld materiaal. Gratis geven wij de informatie en voorwaarden in een duidelijk stappen plan.

Het contact formulier invullen via deze link om gratis uw vragen en informatie over mogelijkheden te verzenden. Wij bellen u gratis terug. : 

<img src="https://contact1.jpg" ält=" CONTACT button naar Formulier" />
Gratis informatie E.C.Fotograaf
Gratis informatie een service van onze kant om duidelijk te maken op een heldere manier van stappen beschrijving en uitvoering. Dit om u zo goed mogelijk te begeleiden of ons te laten integreren in uw voorstelling van zaken, feesten, evenementen, nieuws, en noem zo maar op.
everyday.cf@live.nl


Door deze gratis te kiezen optie heeft u de vrijheid vooraf te bekijken op basis van feiten en bevindingen of wij aansluiten bij uw plan van aanpak voor een jubileum, product presentatie, of misschien wel een huis dat verkocht moet worden. Wij staan garant voor een vloeiende uitvoering van wensen.
 <img alt="Pauw">
E.C.Fotograaf

Wensen zijn details die belangrijk zijn voor u en een foto kan deze methode versterken. Ook is de dienstverlening vooraf en achteraf. Wat wij noemen aftersales. Intake vooraf de opdracht is bepalend voor de verloop van het te voeren beleid. Management is hier een onderdeel van. Dit kan door u gestuurd worden, maar ook wij sturen daar waar nodig is een volledige opdracht. Dat is uw keuze.

Fantastisch een woord dat het streven is vooraf, tijdens de opdracht en bij de onthulling van het resultaat. Daarna komt de aftersales pas. Vragen of info die eigenlijk niet meer betaald worden. Maar een service is die wij gratis verlenen om betrouwbaar en eventuele extra mogelijkheden op te lossen. Dit kan van alles zijn.

Een voorbeeld van aftersales is dat u na een jaar bij ons komt omdat u de foto's bent kwijt geraakt. Door wat een oorzaak dan ook. Wij hebben een gesloten privé archief. Deze is beveiligt en door niemand in te zien. 

Allen dan u en het management van E.C. Fotograaf. Het zip bestand met u bestand openen we dan uit de kluis voor een kostprijs van materiaal. Uurloon of onkosten vergoeding is niet aan de orde. Dat is E.C. Fotograaf. Service, Betrouwbaar door veiligheid op alle vlakken.

Voorwaarden zijn dan ook het geen die wij voor iedereen als cliënt van onze fotografen. Die onder de vleugels van E.C. Fotograaf vallen hetzelfde doen laten uiten en vastleggen. Extra opties kunnen altijd aangevuld worden in een overeenkomst. Overtuigt van de meerwaarde?

Vraag een inleiden gesprek voor uw portret samen met de familie. Dit kan ook op zondag. In goed overleg is eigenlijk 24/7 de mogelijkheid waar en waarom de foto ook geschoten moet worden. Beroepsgeheim is een waarde die wij streng hanteren is ons uitvoeren en communicatie model. Persoonlijk is persoonlijk.

Informeer maar eens gratis bij E.C.F. Contact Center zonder directe verplichtingen te hebben. Geheel vrijblijvend, speciaal voor u,  
> en in alle rust overwegen wat u wilt kiezen.!!
 Wij hebben geen verkoop afdeling, Maar een contact center voor customers.

Wat wij niet willen is praatjes die bij anderen zoveel druk opleggen . Juist het relaxte op feiten gebaseerd en ongedwongen eigen dialect spreken is belangrijk!!  Open keuzes, u kiest wat, U kiest wanneer en u Kiest hoe........:,, Fotografen bij ECF zeggen samen  dat  is E.C.Fotograaf. En zo zijn wij in onze tak gegroeid en zo kunnen we de kwaliteit en foto's maken die u wenst".!!!!
 <img src="https://twitter.com/ECFotograaf.jpg" alt="https://twitter.com/ECFotograaf">
Twitter @ECFotograaf
Onze dame die regelmatig de cliënten telefonisch te woord staat 


<img src="https://contact1.jpg" ält=" CONTACT button naar Formulier" />


Achtergronden:
Accommodaties of persoonlijk gekozen achtergronden bevorderen de sociale betrokkenheid, aantrekkingskracht en emotie bij de beleving van foto's. 
Ongeacht waar het van is gemaakt of wat het uitbeeld is investeren in dat stuk achtergrond een bepalende factor.
Hoofdrol :
 van de afbeelding wat van alles kan zijn.
 Het is uw vraag en wens. In 999 van de 1000 keren is er geen aanpassing nodig en kunnen we uw gekozen portret of groep zo vertalen naar uw wensen of dat van uw klanten.
Beleid:
Wij zullen er alles aan doen dat te verbeelden en leveren daarnaast een belangrijke bijdrage
aan de ontwikkeling en uitvoering van beleid door kritisch en oprechte vragen of ideeën te plaatsen.
mits
ze hierin op een adequate wijze worden
gefaciliteerd.
We pleiten voor een interactief proces van beleids
ontwikkeling met de in put van de relationele sfeer die mee genomen worden in de meetings en vergadering voor optimalisatie van het beleid en aanbod. En natuurlijk het uiteindelijke resultaat.

Informatie

Wij zullen er alles aan doen u zo volledig mogelijk te voorzien van documentatie wat u thuis nog eens rustig kan na lezen. Fotografie en onze stappen die wij doorlopen tijdens een verslag of reportage van een feest, partij, en alle andere vormen van fotografie.

Beelden kunnen op diverse mogelijkheden worden geleverd, van 1 foto afdruk tot een complete website. Alles wat er momenteel is is in goed overleg mogelijk.

De voorwaarden, de beloning/ compensatie voor de gemaakte kosten voor de vrienden dienst, het bevorderen van goede doelen hun welzijn en uitoefenen daarvan. Of door hulp op wat voor manier dan ook.

Overleg en informatie is een niet belaste kostenpost. Dus het voorgesprek is gratis.

Vraag direct een gesprek aan voor informatie en uw vragen ?

Klik op de afbeelding contact en u gaat direct naar de juiste  pagina om een formulier in te vullen en te versturen. Wij nemen dan contact met u op en bellen dus gratis naar u.


Linken en Partners staan op een pagina van onze blog wilt u ook een plek waar u naar ons en wij naar u linken. Klik op de button. Om te kijken en daarna gaat u via contact de wissel opdracht doorvoeren.
Dit kan op op een andere blog of site in overleg is dat mogelijk.
 <img src="partners.jpg" alt="button-om-linken-en-partners-van-ECFotograaf-bekijken">

 • (copyrights 2007-2015 Everyday Compleet fotograaf )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten