maandag 29 september 2014

Burendag Kostverloren op Zondag in het zonnetje was fantastisch!!

Groningen, maandag 29-09-2014

Sportieve (spel)middag in Kostverloren op 28 september!

Datum: zondag 28 september 2014
Locatie: schoolplein Petteflet (Jacob van Ruysdaelstraat 73)

Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur. Op zondag 28 september vonden er diverse sportieve (spel)activiteiten plaats in Kostverloren. Een bungeerun, levend tafelvoetbal, airhockey,sjoelen, lekker eten, drinken en nog veel meer. 
Voor jong en oud en je kon ook nog een prijs winnen. Dus competentie om te winnen??? En dat was er zeker…
Er werd dan ook hard en sportief in het zonnetje gestreden door de jongeren t/m ouderen, in 3 leeftijd categorieën naast de Petteflet school in Kostverloren. Een groepje enthousiaste vrijwilligers en leerlingen van het Alpha College sportopleiding met begeleiding van hogere hand. Waren al vroeg aanwezig om de festiviteiten op te bouwen. Er werd door jong en oud gestreden om diverse prijzen. Zo werden er drie bekers uitgereikt voor de bungeerun: (Dat is een lang koord die om je middel gaat en op een parcours van een opblaasbaar kussen met hoge wanden moet je zorgen zover het koord die elastisch is! Om die die uit te rekken.
<img alt=”bungeerun Kostverloren Groningen  1e prijs winnaar(es)” src=”https://everydaycompleetfotograaf.files.wordpress.com/2014/09/bungeerun-1.jpg”>
bungeerun Kostverloren Groningen 1e prijs winnaar(es). Van een grote beker!!!!!

Direct na de brunch die vooraf ging aan de spelen. Kon er ook een prijs gewonnen worden met sjoelen. Er werd hier dan ook door velen om gestreden. Knol’s Koek stelde hiervoor de prijzen beschikbaar. Het allermooiste was de glimlach die vaak verscheen op menig gezicht van jong tot oud.
<img alt=”Sjoelen in Kostverloren Groningen” src=”https://everydaycompleetfotograaf.files.wordpress.com/2014/09/sjoelen.jpg”>
Sjoelen in Kostverloren 
http://ecfotograaf.wordpress.com/2014/09/29/fotoreportage-bungeerunburendag-flick-com-kostverloreninbeeld/
prijswinnaar van een Knol's Koek, dat wordt smullen.....

Groningen
De middag wordt mede mogelijk gemaakt door het leefbaarheidsfonds Thuis in Kostverloren, Nijestee, Alpha College en ecfotograaf i.o.! Maar de meeste credit gaat uit naar de organisatoren die naast voorgenoemde ook nog levend tafelvoetbal, airhockey en kraampjes met lekkere broodjes en drinken hadden voorbereidt.
Het mooie weer en natuurlijk de vele  wijkbewoners zelf maakten deze dag een compleet feest in de heerlijke najaarszon. De prijs uitreiking werd om 16.00 gehouden en daarmee kwam een eind aan een geweldige dag. Vol plezier en lol.
Fantastisch en geweldig zijn de woorden waarmee we de volgende foto nog willen laten zien aan u om een sfeer beeld te geven van al dit moois.

Een eer om er bij te hebben mogen zijn. En alle lof voor de leerlingen van het Alpha College en begeleiding, Margaret en Sander, Jack en de vele andere vrijwilligers.( schrijf fouten en ontbrekende namen voorbehouden op reactie)
<img alt=”Sfeer foto portret van genietende jongens” src=”https://everydaycompleetfotograaf.files.wordpress.com/2014/09/kraam-en-eten.jpg”>
Sfeer foto portret van genietende jongens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten