zondag 19 oktober 2014

Op 25 oktober ruimt Kostverloren op! Pauluspotterflat e.o. zet de Buurt in Bloei, Salsa en Meer

22 en 25 oktober 2014 zijn datums die u zeker in uw agenda mag hebben staan!! lees waarom?

 22 & 25 oktober 2014, is er van alles te doen in Kostverloren en de stad Groningen. Bewoners uit Kostverloren sta op Woensdag en Zaterdag en plan een paar uurtjes in om te helpen en om te komen kijken naar wat de plannen zijn in uw buurt.

"Jou eigen buurt mooier,

netter, en te onderhouden."

>>>Samenwerken <<<


camera5 bewegende er zal van alle onderstaande activiteiten foto's worden gemaakt. Wilt u niet op de foto dan zegt u dat gewoon en respecteren wij uw besluit

Zaterdag in Kostverloren rond 09.00 uur. Kostverloren ruimt op!!!!

waar: Kostverloren, zie link klik hier

Buurt in Bloeiaan galerij met logowinterviolen

Project Pauluspotterflat e.o.
Project Pauluspotterflat e.o.
  • P1080675ppflat verkleint

en werkgroep PaulusPotter, >Pauluspotterflat e.o. zet de Buurt In Bloei, met een aanvullende doe dag.

Zaterdag 25-oktober-2014,09.00 tot 15.00 uur max.  Schoon dat doen we gewoon: de 1e 50 bewoners ontvangen een sneeuwschuiver en een emmer strooizout GRATIS*(op vertoon van uw huis vuil pas: 09.00 uur tot >14.00 uur *bied ook gratis uw grofvuil aan., En laat je fiets gratis repareren. Alleen materiaal kosten betalen das mooi....U Komt toch ook helpen. U eigen buurt mooi en leefbaar maken is een van de mooiste doelen. .De flyer staat onderaan de pagina
Welkom bent u op woensdag 22-oktober-2014, Het Kasteel, wat de exclusieve locatie is waar u moet zijn geweest. (<<link<< naar meer info)(Melkweg 1, 9718 E.P. Groningen. Vanaf 19.30 uur organiseren de 40 jaren jubilerende wijkraad Schilderswijk/Kostverloren. Samen met  wijk werk-projecten een informatie avond,met stands vol aandacht en info over wat er gebeurd en gaat gebeuren in uw wijken!!! Tevens presenteren de wijkraad, ter ere van:  40 jarige jubileum Wijkraad Kostverloren/Schilderswijk.Een verrassende start presentatie, U komt toch ook? Zie de website klik op hier.
1 e jaar Salsa en Meer en  is nog nooit zo populair geweest....Salsa & Meer Evenementen: ( 25-oktober-2014- jubileumfeest vanaf 21.15 uur tot ....)
Logo salsa en meer
21.15 uur : Een work- shop vooraf maakt het ook mogelijk voor ongeoefende gasten te komen en de basis te leren zodat je toch een rijke avond kunt toevoegen aan jouw leven. Het gaat fantastisch worden en een groot feest.
Er treden diverse bands open natuurlijk hebben de organisatie ook een verassing voor u in petto, en misschien wel meet. Salsa en Meer, Iedereen is welkom en het is
(
e.c. fotograaf, Groningen e.o.
e.c. fotograaf, Groningen e.o.
op de achtergrond, die een sfeer reportage maakt van het geheel)

Salsa & Meer Evenementen is een evenementenbureau die is opgericht op 1 september 2013.

* Het organiseren van diverse dans evenementen
* Het organiseren van uitjes naar diverse evenementen binnen Europa.
Dansplezier en gezelligheid voorop!
Voeg Salsa en meer toe op facebook:  www.facebook.com/salsa.meer2013, en
Salsa is een zeer populaire dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. De naam komt van een populair radioprogramma gesponsord door een fabrikant van pikante tomatensaus. Het is ook mooi meegenomen dat de dans meer sensueel - pikanter - is dan de meeste andere Latijns-Amerikaanse dansen en ten onrechte denkt men dikwijls dat de naam daar vandaan komt. (bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Salsa_)
Ook Groningen heeft naast Friesland, Leeuwarden een actieve scene waarin geleerd wordt hoe het moet. Of je nou beginnend bent of niet. Je kunt het leren bij de beste dansschool die naar jaren ervaring en opleiding nu 1 jaar bestaat. Daar heb je lef voor nodig, net als de dans zelf. Hij is bewegelijk, sierlijk, en fantastisch om zelf te doen of naar te kijken mocht dat zelf doen geen optie zijn. Is de danscultuur open en liefdevol. Zo ook in Groningen daar bloeit de Salsa ook en zelf de eerste keer zonder training is een feest.
tegenwoordig zijn er verschillende manieren om Salsa te dansen: op de eerste tel (op de een; de zogenaamde Cubaanse, Casino, Puerto Ricaans of LA-stijlen), op de tweede tel (de zogenaamde New York-stijl, nauw verwant aan de Mambo), op de 3e tel (veel Antillianen dansen op de 3) of op de 4e tel (o.a. de Son wordt op de 4e tel gedanst). Maar dit allemaal met linksvoor.
Op de work shop zal u de basis leren, zodat u toch al sierlijk en bewegelijk mee kan dansen op de ritmische muziek. Voor meer info: het Heerhuis Groningen waar het feest gehouden wordt.klik op >hier< en ga direct naar de facbook pagina van het Heerenhuis. Voor de Salsa en Meer feesten mag u op hier klikken waar u tevens Betrokken dj(s)/artiesten staan Dj Mitch El Huracan Del Ritmo
Dj El Padrino
  • Live band   Ache Cubano
  • 2 dj`s El Huracan en El Padrino
  • Gratis ? workshop  21.15 - 22.00
  • Surprise show
  • gratis hapjes en ook betaalde hapjes
Entree: € 7,00 (aan de deur) voor een fantastische avond en beleving die u niet snel vergeten zal

25 oktober 2014 doe dag 001

Geen opmerkingen:

Een reactie posten