vrijdag 27 maart 2015

Laatste ochtend dat alles in Groningen west 't oude suikerunie terrein nog hetzelfde zal zijn

Groningen, 27-maart-2015-06-15 uur.  

Auteur ecfotograaf- © E.A. B. uw nieuws verslag?>contact

Deze vrijdag wordt het oude suikerunie terrein officieel overgedragen door de Wethouder Van der Schaaf van de Gemeente Groningen.

Een nieuwe toekomst staat in de startblokken die Groep ID3 zal proberen te maken tot een zakelijk succes. Natuurlijk kan de Gemeente een economische impuls met stabiliteit en continuïteit goed gebruiken. Na jaren van bewust en nog steeds onbegrepen aanpak (geen aanpak)crisis.( Waar de financiële sector : m.n.d. banken die een voorbeeld waren. Blijken weinig ervan geleerd te heeft. Speculeren en strooien met indirect belasting geld? Internationaal voorbeeld?)

  • Onder de inwoners en met name de omringende wijken is er wel een onbeantwoorde prangende vraag! 
  • Wat gaat er met het terrein gebeuren? 
  • Wat houden de wijzigingen van de bestemmingsplannen in? 
  • En is er nagedacht over geluidswering voor de wijken Kostverloren, Schilderswijk en Vinkhuizen mogelijk andere omringende wijken? Of is dat niet aan de orde! 

Wij van E.C. Fotograaf gaan der volledig in duiken op zoek naar antwoorden. Deze worden aangeboden aan de Groningse wijken Schilderswijk & Kostverloren. Met een foto reportage van de overdracht en masterclass. 

Dit wordt gepresenteerd en overgedragen door Gemeente Groningen o.l.v. Wethouder van der Schaaf en aan Groep ID3. De overdracht
zal een  symbolische betekenis hebben.
  Daarop zullen de bezoekers en genodigden een middag vol informatie aangeboden krijgen door diverse presentaties. (bron en meer info: Ploeg ID3 )

Wij hebben vragen!!

 Wat gebeurt op het Suikerunie terrein?

Ploeg id3 ontwikkelt het Suikerunie terrein opnieuw tot een icoon én een economische motor voor de stad. Dat doen we met creatieve bedrijven, duurzame ondernemingen en evenementen. Lees voor meer informatie ons bidbook of bekijk onze schets van de toekomst.

_____________________________________________________________________ 
Verleden tijd case 1
Na de geslaagde house party die daar op een unieke en bijna perfecte locatie in 2014 is gehouden. 
 Was de eerste dag nog te overzien, 
 maar er kwam ook een tweede muziek dag. 
 Voor een kleine groep bezoekers was dit niet in verhouding tot de bijkomende symptomen: trillende ramen*. (Wat normaliter inmiddels bijna direct gelinkt wordt aan aardbevingen. Was dit van andere gading!! 
 Feitelijk was  de tweede dag uit balans. Niet dat er direct tegenstand is tegen dit soort feesten. Verspreiden heeft de voorkeur.
Want dag 1 was een succes voor iedereen. Dieren, vogels en omwonenden kunnen 1 dag per kwartaal in de meeste gevallen wel positief in de context van de belang hebbende zien. De foto hieronder is vanmorgen genomen en is waarschijnlijk een van de laatste waarin de statige suikerunie pijp in beheer is van de gemeente en onderweg naar de toekomst. Een positieve toekomst.

Foto's 
Een uitgebreid verslag van deze middag zal via diverse kanalen beschikbaar worden gesteld. Eventuele foto's kunnen worden besteld via contact op onderstaande foto. U kan het beste bellen en dan openen wij een kijk pagina met beelden van de middag. Portret rechten kunnen worden overgekocht.
Dit tegen de reguliere vergoeding per portret, Groep of sfeer beeld. De naam is verplicht te vermelden bij elke foto die door ecfotograaf wordt geplaatst.
E.C. Fotograaf op Facebook/ecfotograaf
http://ecfotograaf-bert.tumblr.com/post/102958135529/contact
E.C.Fotograaf contact                             


Uw activiteit/ festival/ of bedrijf (product)  verslagen en gefotografeerd?

Pr in woord en geschrift is voor een ruwe 60 % van de doelgroep met letters en cijfers het beste te onderbouwen en verstevigd de fundering van uw activiteiten in welke vorm u dat wenst.


De basis is hetzelfde Goed, Goed, en Beter.
Positief en fantastisch zijn woorden in beleving. Die passen bij u en de uwen.
Uniek en uitermate geschikt zijn voor de gelijke doelgroep.
Namelijk uw Feest of uw presentatie?
En wederom, maar zo belangrijk
 In de basis hetzelfde Goed, Goed en Beter.
40 % komt door beeld materiaal effectief en koppelt herinneringen aan beelden.
Het versterkt, het vormt, het geeft zoveel.
Zoveel meerwaarde, beeldmateriaal.
Fotografie met foto's door kennis, techniek en ervaring.
Ontwikkeling en updaten is hierin erg belangrijk.

"Geïnteresseerd in meerwaarde van uw feest of activiteit(en)!!"

Everyday Compleet Fotograaf voor en door uw wensen compleet fotografie
Portret,groep, en sfeer beelden. Van een fotoportret in lijst tot hetzelfde portret in uw behang verwerkt. Of als u de Jaloezieën electrisch vauit u luie stoel dicht ziet gaan komt uw mooiste beeld naar voren. Dit kan ook op uw bedrijf zijn, maar dan bijvoorbeeld uw logo.   

Delen en genieten van de wijkfoto's.

Maar dan wel onze wijk foto's.

Gratis aanmelden en gratis opslag tot 

Kostverloren in Beeld

Schilderswijk in Beeld


.blogspot.nl/ meld fotografie in de ruimte link getest en veilig voor alle linken op deze pagina.