donderdag 5 maart 2015

Nieuws ecfotograaf GBDB, Gluren bij de Buren 11-04-2015 in Groningen, Kostverloren & Schilderswijk

Groningen, 05-03-2015, auteur: E.C.Fotograaf.incl Copyright 2015(not allowed to copy)


GBDB: Gluren bij de Buren is achter de schermen al redelijk vorm aan het krijgen.

11-april- 2015 is na het succes van voorgaande jaren best hard werken om de verwachtingen na te streven en het verwachte publiek te geven waar ze voor komen. 

En dat is een gezellige zaterdag middag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Met jou familie of vriendengroepje een route zelf kiezen en plannen te bezoeken.  Omdat het maar een keer per jaar kan. 

 "Gluren bij de Buren"

Zo hebben ook dit jaar de organisatie de mogelijkheid veelzijdige en wat belangrijk is nieuwe adressen ingelijfd om de oh zo interessante middag te kunnen aanbieden. Bekende en onbekende bedrijven, groepen, verenigingen, en talentvolle particulieren laten zien wat ze in huis hebben.

Een soort open huis voor een ieder die komen wil om te gluren. Maar ook worden de bezoekers getrakteerd................................
   een goede voorbereiding is.......?         

Een fantastisch evenement in Kostverloren en de Schilderswijk laten de rijkdommen van de omgeving zien. En de rijkdommen is geschreven in de zin van het woord rijkdommen ..

https://everydaycompleetfotograaf.wordpress.com/links-en-partners/

Talentvolle ondernemers geven jou dit jaar de kans te kijken en te gluren wat er gebeuren mag, en hoe werkt dat bedrijf nou precies.. ?

Een voorbeeld: In de wijk Kostverloren is Bakkerij Knol open voor een inzicht in het maken van de bekendste koeken in minimaal Nederland, tot ver over de grens reikt de interesse voor deze koek soorten. 
Vroeg beginnen deze mannen en vrouwen met hun taken. Als de meeste mensen nog slapen worden de notenkoeken,krentenkoek en andere overheerlijke lekkernijen op afnemer ingeladen. 
Bezorgt worden deze koeken dan nog warm op het order adres. Supermarkten, markten, en horeca locaties. Maar de vraag is hoe worden ze gemaakt en wat komt er allemaal bij kijken? Kom dat zien bij Bakkerij Knol wat we nu als voorbeeld van een van de te bezoeken bedrijven hebben genomen. 

https://everydaycompleetfotograaf.wordpress.com/contact-everyday-compleet-fotografie-2/
Projectgroep PaulusPotter kunt u bijvoorbeeld er voor of erna bezoeken. Broodje warme worst met wederom typisch Groningse mosterd. 

Marne Mosterd. Onder het genot van een koffie erbij wordt u rondgeleid door de projectgroep aangepakte en verrassende verbeteringen met mooie zichtbare cadeautjes die u daar kunt bekijken. 

Met als  herinnering een foto die van u gemaakt kan worden en later gehaald, bezorgt of gebracht wordt bij u thuis. Een leuk aandenken,. Aan een te verwachten leuke inspirerende dag.

Zo gaat u dus van adres naar adres en komt overal weer bijzondere mooie zichtbare kunst, natuur, zang,     Fotograaf: ecfotograaf-(Bert)     dans, en andere mogelijkheden tegen die uw zintuigen eens goed prikkelen.

In Cafe West is voor de afsluiting. 
https://twitter.com/ECFotograaf

https://twitter.com/ECFotograaf

Wilt u mee doen. Neem contact op met

Meedoen met de geweldige middag in begin April de 11e geef je snel op via :

Opgave via tel: 06- 33.16.37.08.
of
Mail: yvon@hetculinairehuis.nl
Copyright © 1997-2015/ E.A. Bakema/ ecfotograaf/ Groningen e.o


Voor informatie of de fotoportretten klik op news flash logo hieronder:
http://efotograaf.webs.com/contact
Voor een evenement, feest of partij , neemt us vrijblijvend en natuurlijk gratis informatie.
Contact op door op het volgende logo te klikken of een e-mail te sturen naar everyday.cf@live.nl

https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0CFwQFjAJ&url=https%3A%2F%2Fpauluspotter050.wordpress.com%2F2015%2F02%2F19%2Factiviteiten-kostverloren-schilderswijk-gluren-bij-de-buren%2F&ei=NCz4VJf8JuaQ7AaryYHwDw&usg=AFQjCNHvu3ZHrMdmIN4AD7Pje4Z10m8Aaw&sig2=sFaQeLk9tKKbCKEMOM72Ww
Links voor meer nieuws en informatie.
 __________________________________________________________________________

Bent je gefotografeerd door onze hobby fotografen of  pro – fotografen?

Het is goed mogelijk dat je door ons bent gefotografeerd! En doordat de auteursrechten al sinds 1912 u er op wijzen niet mogen nemen wat niet van u is. Kunt u in Groningen e.o. tegen een redelijke vergoeding het werk nabestellen. Dit wordt in Groningen stad Gratis bij u thuis bezorgt.
Of u vraagt een link aan en bestel uit de fotomap die alleen zichtbaar is voor jou. Dit is ook mogelijk om voor hobby foto’s die u graag wilt ontvangen op canvas en vele andere opties
<img src="https://ecfotograaf.files.wordpress.com/2014/05/logooypo.png?w=112&h=183"alt="logo oypo">
ecfotograaf
everyday.cf@live.nl voor direct antwoord op uw vragen
https://ecfotograaf.wordpress.com/direct-nabestellen/
https://ecfotograaf.wordpress.com/

https://everydaycompleetfotograaf.wordpress.com/2015/02/19/gluren-bij-de-buren-is-zo-divers-en-uitnodigend-geworden-in-groningen-kostverloren-de-schilderswijk/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten