donderdag 2 april 2015

11-04-GBDB wordt voorbereidt in Kostverloren & de Schilderwijk om 13.00 uur zatermiddag tot 17.00 uur u te laten gluren op vele adressen kom ook?

 Op diverse adressen worden bezoekers getrakteerd op de ins en outs van bedrijven en particuliere liefhebberijen. Van bijvoorbeeld  in Kostverloren bakkerij Knol en een twee deuren verder  projectgroep Pauluspotter in de gelijknamige flat en straatnaam hebben zij een bloeiend buren project opgezet en uitgewerkt. U kunt zo een wandeling of anders maken door de twee wijken en langs de adressen gaan.( via wijkwebsite www.schilderswijkgroningen.nl kunt u de BBD Bluren projectgroep vinden om informatie of een opgave door te geven.)
>> Schilderswijkgroningen.nl

En u mag komen kijken,  plus dat u op veel meer adressen welkom bent. Van allerlei diverse talenten en normaal verborgen nieuwtjes over en van uw wijkgenoten, stadsgenoten, landgenoten, iedereen is welkom.

Tip: Wel u vriendelijke lach meenemen, want in de flat zullen enthousiaste amateur fotograaf Bert en Sander foto's maken op goedkeuring van u.
>> ecfotograaf fotografie voor jou en jij te boeken voor Portret, Groep, en Sfeer portret(ten), reportage foto's van feest, event en jubileum.
  Maar ook staat ecfotograaf voor bedrijfsfeesten, Presentatie,product, pr, voor een prijs die maatschappelijk ondernemen vertegenwoordigt. Een goed doel, dienst voor een dienst of regulier goed betaalbaar voor een goed product en uitstekende dienstverlening.
  Dit zowel voor als na de opdracht, project, portret fotografie)

Het portret die middag zal onder het genot van een hapje en drankje met op de achtergrond een uniek schilderij gemaakt door A.Nijdam.

U krijgt een presentatie en foto collectie te zien over. Het project in verhouding met de achterliggende opzet en doelstelling. Participatie in de woonwijk door samen te werken.

Leerzaam, lekker, en wij hopen u te zien bij een van de vele adressen. Die meedoen in De SCHILDERSWIJK/ KOSTVERLOREN. meer info op de wijkwebsite wijkkrant


FOTO NABESTELLEN, INFORMATIE of een PORTRET laten MAKEN door E.C. FOTOGRAAF?
KLIK DIRECT OP CONTACT INFORMATIE OF KLIK OP NABESTELLEN

© 2015 ecfotograaf, Groningen.

Het volledige progamma via deze link te openen, veilig en gecontroleerd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten