maandag 13 april 2015

Geslaagde Portret Foto Gluren bij de Buren zijn in bestelling voor de bezoekers Pauluspotterflat

Portret Foto Gluren bij de Buren van Zaterdag 11-04-2015 vanmiddag in bestelling gegaan. Max woensdag retour i.v.m.  drukken bij andere vestiging.

Kwaliteit gaat voor.
Gluren bij de Buren 2015 !

Portret foto's die gemaakt zijn tijdens GBDB zijn allemaal gecontroleerd!

Bezoekers en deelnemers van gluren die op de foto zijn gekomen tijden het fantastisch buren en wijk project in Groningen. Waar de Schilderswijk en Kostverloren meerdere adressen als soort open huis en ook bedrijven en andere vormen hadden zoals", :  presentaties van Muziek, zang, en hobby's. En andere leuke interessante vertegenwoordigers van overdracht. Die ondanks de regen toch geslaagd was en een leuke herinnering is geworden.

Zijn de foto portretten gemaakt door E.c.fotograaf Bert en Sander  in Kostverloren west allemaal nagekeken en bewerkt. Maandag middag zijn ze de deur uit gegaan. En niet direct , maar 2 dagen gaat het duren dat de portretten klaar zijn voor bezorging.


Iedereen wordt deze avond gemaild met de bevestiging. Woensdag of later worden ze bezorgt en wie wil kan ze in reactie op de mail ook halen via NAW gegevens in de mail. De foto wordt ook gemaild of foto's worden verstuurd.

Geen mail gehad, kijk in map of vak ongewenst.

De Organisatie verdient een compliment voor weer een editie gluren bij jou buren.


Voor informatie, advies, en/of het inplannen van een afspraak betreffende foto's?
Klik op de afbeelding of ecfotograaf@gmail.com

https://everydaycompleetfotograaf.wordpress.com/contact-everyday-compleet-fotografie-2/


Zweven door de ruimte met nieuwe app van Google

Als je droomt van een reis door het heelal, kun je tegenwoordig al bij de MediaMarkt een retourtje ruimte kopen. En als het aan Virgin-oprichter Richard Branson ligt, gaan er over een aantal jaar shuttle-diensten naar de maan. Voor de minder vermogende ruimtepiloot is er Googles nieuwe 100.000 stars project, waarmee je in 3D-vlucht door de ruimte kunt surfen.

http://www.volkskrant.nl/media/zweven-door-de-ruimte-met-nieuwe-app-van-google~a3348991/