zaterdag 26 september 2015

NIEUWS

De NAM is vandaag, zaterdag voor pagina nieuws DVHN. Lees waarom .!!!

Hoger beroep instellen op de uitspraak van het gerechtshof te Assen. In de hoofdstad van Drenthe is de uitspraak : De NAM moet alvast beginnen met het compenseren van de gedupeerden inzake gas boringen en de leegte die dat naar het wegsluizen van deze biologische fossiele brandstof aard bevingen met schade veroorzaakt. Maar er speelt veel meer.
 Gas uit Groningen, slochteren en andere locaties om te zetten in uiteindelijk geld voor. De overheid en de top salarissen.

Natuurlijk is dit kort door de bocht maar om de gevolgen en de kromme besluitvorming en onrechtvaardig verdelen van deze opbrengsten. Schade en kosten van de dalende gas quota's is zout op de wonden van de NAM.

Heeft Nederland gespaard van de gas opbrengsten?
DeNAM weet net als elke wel denkende persoon dat als je een gat maakt in een bodem van schuivende platen.
Dat je zonder tegen actie of het opvullen van deze gaten . Aardbevingen krijgt die je nooit helemaal goed kan inschatten.

De theorie alleen al kan een actie reactie uitlokken.

of de samenloop van omstandigheden.

of onbekende gevolgen van de klimaatsverandering .

De zet van de symbolische loper op het schaakbord is door beroep op de uitspraak niet meer dan een aantal pionnen het leven zuur te maken . Schaakmat is nu al een gegeven die vast staat , winnen lukt niet meer.

Remise is mogelijk. Op basis van veel voorwaarden. De tactiek blijkt willens en wetende scheef.

Wat is er nog niet duidelijk.
Wie neemt dit besluit?

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten