zaterdag 12 september 2015

SPORTEN

Groningen & Drenthe vertegenwoordigen de Noordelijke trots.

Dat Sporten gezond is naast onze aangeleerde zit cultuur. Is dit zitten blijkbaar nog ongezonder dan eerst werd verwacht.

Onderzoeken van jaren in lengte en gepasseerd op alle gevolgen die door werken "op en "in vitale organen.

De grootste is onze huid. En de lever,hart,longen etc trekken elkaar mee door verstoppingen en beweging te kort of te laat.
 Zitten en praten, overleggen, vergaderen,   machines bedienen, pc šŸ’» of hand gereedschappen hanteren.

De beweging die je maakt in rust zittende volledig op jou middel lijf wat al slijtage veroorzaakt , omdat jou lijf wel wendbaar is . Het probleem is het opvangen van werkactie's en herhalingen.

Minder bescherming en dus het lichamelijke reageren op afbraak kost energie van jou reactie daarop. Zo worden andere delen vergetende.

En verder en verder.De huid kan het transpireren niet goed kwijt is de beginselen. Van veranderingen in en op jou lijf starten. Vergiftiging van jou lichaam.

Uiteindelijk Gevolg u gaat niet enkele, maar vele jaren eerder naar de eeuwige jacht velden . Daar krijg je beweging door.

Vergaderen kan ook actief door te staan en interactieve werkvoor en bereiding van een goede richting. In structuren en kennis vervoeging van de juiste talenten actief in te zetten .

Dus meer beweging is meer rendementen op gezondheids niveau.

Meer rendementen door strategische uitvoering van Nederlandse bedrijven. Met steeds meer Duitse tactieken. Geen hele dagen zitten. Maar bewegen niet stil zitten.

" het nieuwe roken šŸš¬ noemt men de gevolgen van zitten zonder bewegingen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten