zondag 5 april 2015

Maatschappelijk ondernemen

M.V.O.

Ontmoetingsplaats voor maatschappelijk ondernemen is een belangrijk punt van aandacht voor Groningen.

Organisatie vormen binnen deze tak van sport is alleen mogelijk door verbonden te zijn met de mede-inwoners en ondernemingen die Nederland. Netwerken en naamsbekendheid zijn directe pluspunten, maar als we spreken voor E.C. Fotograaf niet de reden van deze vorm van fotograferen. Duurzaamheid is: balans tussen sociale, economische en ecologische ontwikkeling. Dit is aanvullend wel een doelstelling van de uitgebreide vorm van fotografie. 

Maar nog geen antwoord op de vraag wat het betekend. Er zijn verschillende betekenissen aan dit fenomeen   een  balans  tussen  een  gezond rendement van het bedrijf of andere vorm, het welzijn van personeel en betere milieu doelstellingen zeggen sommige bedrijven. Dit is een economisch en in commercieel gezien standpunt de betekenis. 

Gezien dat naast deze betekenis nog meer antwoorden mogelijk zijn. Is de volgende aanvulling nodig  

  ‘ ‘De overheid zal in de toekomst steeds meer zaken uit handen moeten geven. Haar rol zal steeds meer faciliterend zijn. En wij hopen met ons boekje behalve de maatschappelijk ondernemende m‘De overheid zal in de toekomst steeds meer zaken uit handen moeten geven. Haar rol zal steeds meer faciliterend zijn. En wij hopen met ons boekje behalve de maatschappelijk ondernemende mensen, ook de overheid te inspireren’.mensen, ook de overheid te inspireren’.

Uiteindelijk is dit een passende omschrijving met de aanvulling dat het commerciele oogpunt niet het belangrijkste moet zijn..

MVO is een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering. Een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, maakt bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan, en houdt hierbij rekening met stakeholderbelangen. Elke bedrijfsbeslissing heeft immers invloed op de stakeholders (belanghebbenden) van een bedrijf. Dat kunnen medewerkers of klanten zijn, maar bijvoorbeeld ook omwonenden, leveranciers, investeerders en ook ‘de maatschappij’ in algemene zin.(mvonederland.nl)

Met deze gegevens kunt u de  Agenda evenementen, jubileums, en bedrijfsfeesten e.a. vormen waar fotografie een extra instrument is te belonen en te motiveren. Kunt u contact op nemen om te boeken en gratis een inleidend gesprek aan te vragen voor combinatie opdrachten.

Wij brengen in beeld wat u ziet of wil aten zien....
inspireren en aanzetten tot daden! Hoe klein die ook lijken. Boeiende sprekers, bruisende beurzen en een heuze kunstveiling leiden tot mooie resultaten, variërend van medewerkersvrijwilligerswerk tot bewuste duurzame bedrijfsvoering en alle andere varianten van maatschappelijk ondernemen.

Fotografie is een hulpmiddel en representatief extra presentatie kracht waar een win win win situatie voor iedereen wordt neer gezet in beeld. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten